October 20, 2018

37 godina živeo u zabludi: Istina o poreklu slavnog glumca zaprepastila svet

37 godina živeo u zabludi: Istina o poreklu slavnog glumca zaprepastila svet

Otac je osoba koja je uz tebe dok rastaš, a ne neko ko ima iste spirale u genetskom kodu, oštar je Nikolson, koji nakon što je saznao ko mu je majka, nije želeo da istražuje istinu o biološkom ocu.

Kao i većina holivudskih zvezda, slavni glumac Džek Nikolson nerado priča o privatnom životu. Ali, tu su osobe iz okruženja koje otkrivaju pikantne, lične detalje, koji se od medija nikako ne mogu sakriti.

Jedna od najčudnijih priča iz života 79-godišnjeg glumca datira iz tridesetih godina, odnosno iz godina njegovog detinjstva, a tiče se njegovog porekla.

Kada su ovo saznali, mnogi su prokomentarisali da sve ovo liči na špansku seriju!

Krenimo od početka: Džek je rođen 22. aprila 1937. godine, nadomak Njujorka, a sve dok on nije napunio godinu, niko nije znao porodičnu tajnu o poreklu slavnog glumca, a sam Nikolson ju je otkrio tek kada je imao 37 godina.

Ispostavilo se da je žena koju je celog života smatrao sestrom zapravo njegova majka!

Naime, Džun Frensis Nikolson, Džekova majka, bavila se plesom u pozorištu i razmišljala o blistavoj karijeri na daskama koje život znače. Međutim, sudbina je imala drugi plan – zatrudnela je s kolegom Donaldom Fucilom, a potom se udala za njega 1936. godine, piše Todayifoundout.com.

Međutim, Džun je potom saznala da je Donald već oženjen, pa je brak ubrzo poništen, a njena majka Etel Nikolson preuzela je brigu o tek rođenom Džeku, kako bi Džun mogla da nastavi karijeru. Tako je glumac od ranog detinjstva živeo u uverenju da su mu baka i deka roditelji, a da mu je Džun starija sestra.

Decenijama kasnije, popularnost Džeka Nikolsona išla je ka vrhu, pa je zajedno s tim došlo i “kopanje” po detaljima iz njegove prošlosti.

”To vam je cena slave. Svi počnu da kopaju po tvom privatnom životu i sledeće što znaš jeste da je tvoja sestra zapravo tvoja majka!’, izjavio je glumac u jednom intervjuu.

Iako je priča o njegovom poreklu prilično istražena, Džek i dalje ne zna celu istinu, jer mu nedostaje jedan detalj – ne zna ko mu je otac. Kada je saznao da je Džun zapravo njegova majka, a ne sestra, Nikolson nije ni želeo da sazna ko je njegov drugi roditelj.

“Otac je osoba koja je uz tebe dok rasteš, a ne neko ko ima iste spirale u genetskom kodu”, istakao je glumac, koji je odbio DNK analizu, objasnivši da će svog deku uvek smatrati ocem.

Iako Džek nije želeo da istražuje istinu o svom biološkom ocu i sve to ga uopšte nije zanimalo, pojavila se verzija da bi to mogao da bude čovek po imenu Edi King, koji je bio upravnik pozorišta u vreme kada je Džun tamo radila.

Džun je preminula 1975. godine, pre nego što je Džek saznao istinu i ponela u grob tajnu o njegovom ocu, a detalje je ispričala Loren, žena za koju je Nikolson verovao da mu je druga sestra, a zapravo mu je bila tetka po majci.

Izvor: stil.kurir.rs

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.