October 22, 2018

ALF se vraća na male ekrane!?

ALF se vraća na male ekrane!?

Kompanija Vorner Bros razmišlja o ponovnom oživljavanju kultnog sitkoma iz osamdesetih godina prošlog vijeka, čiji glavni lik je smiješan i neobičan vanzemaljac po imenu Alf.

Eventualna nova verzija serije još uvijek se nalazi u veoma ranoj fazi, a producenti su u potrazi za scenaristom, prenosi B92.

Alf je mali, debeli, krznati, arogantni vanzemaljac, čiji se svemirski brod srušio na krov garaže porodice Tener iz neimenovanog američkog predgrađa. Tokom cijele serije, Alf pokušava da pojede porodičnu mačku.

Njegovo ime je parodija imena filmskog vanzemaljaca I-Tija (E.T. – Extra Terrestrial). ALF predstavlja skraćenicu od engleskog “Alien Life Form” – vanzemaljski oblik života.

Serija je bila emitovana od 1986. do 1990. godine, a velika popularnost joj je dala kultni status i pretvorila u pop-kulturnu referencu, pominjanu u mnogim serijama kao što su “Simpsonovi”, “Štreberi”, “Porodični čovjek”, kao i u nekoliko filmova, prenosi Njuzhab.

Alf je posljednja u nizu serija čiji je “rivajval” najavljen. Prethodno je to bio slučaj i sa serijama: “Tvin Piks”, “Puna kuća”, “Čari”, “Magnum”, “Gilmorove”…

/b92/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.