October 18, 2018

Ančić: Novak zna šta sam prošao

Ančić: Novak zna šta sam prošao

Zna i da sam jednom nogom u tenisu, odnosno da pratim sve, bez obzira na sve obaveze koje imam na Volstritu – istakao je za zagrebačke “Sportske novosti” – novi Đokovićev trener

MARIO Ančić nije mogao da odbije poziv svog prijatelja Novaka Đokovića. Nekada sedmi igrač sveta je zbog povreda i mononukleoze karijeru prekinuo u 27. godini, 2010.

Doktorirao je pravo i finansije na Kolumbiji u Njujorku i zaposlen je u moćnoj bankarskoj kompaniji “Kredi Svis” na Volstritu. Trebalo mu je nedelju dana da ubedi šefove da mu daju godišnji odmor kako bi bio uz Novaka i njegovog prvog trenera Andrea Agasija na Vimbldonu.

Njih dvojica su jedan drugom uvek pomogali, a pre dve godine je uoči finala na Ju-Es openu Ančić glumio Federera, što je pomoglo Đokoviću da savlada Švajcarca sa 3:1.

– Novak zna šta sam sve prošao i zna da imam dosta iskustva. Zna i da sam jednom nogom u tenisu, odnosno da pratim sve, bez obzira na sve obaveze koje imam na Volstritu – istakao je za zagrebačke “Sportske novosti” Mario Ančić.

Izvor: Novosti

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.