October 20, 2018

ANKETNI ODBOR,SLUČAJ DAVID DRAGIČEVIĆ: Saslušanje Lukača i dva tužioca

ANKETNI ODBOR,SLUČAJ DAVID DRAGIČEVIĆ: Saslušanje Lukača i dva tužioca

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, kao i tužioci Okružnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo i Želimir Lepir sutra že da odgovaraju na pitanja Anketnog odbora u vezi tragične smrti banjalučkog mladića Davida Dragičevića. Lepir i Vrećo su dobili i saglasnost VSTV da se mogu pojaviti pred Anketnim odborom Narodne skupštine Republike Srpske.

Anketni odbor formiran Odlukom Narodne skupštine s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica vezanih za slučaj stradanja Davida Dragičevića sutra će imati sjednicu na kojoj bi trebalo izjave da daju ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač u 11.00 časova, tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Dalibor Vrećo u 13.00 časova i glavni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Želimir Lepir u 15.00 časova.

Na 4. sjednici Anketnog odbora, koja je održana 22. maja 2018. godine, izjave su dali Darko Ćulum, direktor Policije Republike Srpske i Siniša Kostrešević, načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz NSRS.

Ranije su saslušani direktor Zavoda za sudsku medicinu RS Željko Karan i načelnik Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a RS Darko Ilić.

Peta po redu sjednica Anketnog odbora sutra treba da počne u 11:00 časova.

BN TV

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.