October 16, 2018

Argentina i Mesi stižu u Beograd?!

Argentina i Mesi stižu u Beograd?!

FSS razmišlja o mogućnosti da u generalnoj probi za Mundijal ugosti Argentinu.

Srbija se posle propuštenog Mundijala u Brazilu vraća na veliku scenu. “Orlovi” će na Svetskom prvenstvu, koje se u junu i julu održava u Rusiji, igrati protiv Kostarike, Švajcarske i Brazila.

Fudbalski savez Srbije ugovora prijateljske utakmice u sklopu priprema za sportski događaj godine, a generalna proba u Beogradu mogla bi da bude protiv Argentine.

Tu mogućnost najavio je sportski direktor FSS Goran Bunjevčević.

“Postoji mogućnost, razgovaramo i sa Krstajićem da vidimo šta dobijamo, a šta ne takvom utakmicom. Dobijamo sigurno pun stadion, neverovatnu atmosferu, došla bi cela Srbija da nas isprati, imali bismo motivisanu ekipu koja bi htela da se nadigrava. Možda bismo se izduvali, a pet dana kasnije nas čeka Kostarika u prvom kolu”, rekao je Bunjevčević za Informer.

Operativac FSS kaže da su te utakmice skupe, ali da cena nije na prvom mestu, već to šta bi “orlovi” dobili utakmicom protiv Argentine.

“Sve velike reprezentacije su skupe. Srećna okolnost je što su u grupi sa Hrvatskom na SP i dobro bi im došao sparing s nekim ko igra sličan fudbal. Finansijski uslovi bi pregovorima mogli da se dovedu u normalan nivo. Ali, opet kažem, pitanje je šta time dobijamo”, objasnio je Bunjevčević.

Izvor: mondo.rs

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.