Ašovom ubio majku, tragediji je prethodila svađa (FOTO)

Ašovom ubio majku, tragediji je prethodila svađa (FOTO)

U BEOGRADSKOM naselju Kaluđerica u nedelju se dogodio stravičan zločin kada je Miljan Z. (31) ašovom ubio majku Bosanku Z. (58). Zločinu je, kako nezvanično saznajemo, prethodila svađa majke i sina u kući u Ulici Stevana Sinđelića 115, koja se krvavo završila u dvorištu nakon što je Miljan ašovom sa više udaraca po telu i glavi usmrtio majku.

Ubistvo se, kako saznajemo, dogodilo u prepodnevnim satima dok su u kući bili samo njih dvoje. Nešto posle 14 časova kući se vratio Miljanov otac, a Bosankin suprug Kosta, koji je zatekao jeziv prizor u dvorištu. Mirno, kao da ništa nije uradio, pored leša majke bio je Miljan.

Komšije sa kojima smo razgovarali bili su u šoku:

– Sedeo sam u kući i ručao kada sam začuo jauke i dozivanje u pomoć – kaže prvi komšija ove porodice. – Ćerka je izašla napolje i čula komšiju Kostu kako viče “zovite brzo Hitnu i policiju”, što je ona i uradila. Tek kasnije smo saznali šta se dogodilo.

Svedoče i da su se oni u njihov kraj pre dve-tri godine doselili iz Sombora i da su u njihovom komšiluku živeli kao podstanari.

– Ne znam da li su imali nekih problema, slabo su drugovali s komšilukom. Kosta i Bosanka su fini ljudi, radni, a sina im slabo znamo. Ipak, delovao je pristojno.

Policijski uviđaj je trajao više sati, a Miljan, koji je osumnjičen za ubistvo majke, odmah se predao.

Foto: Z. Jovanović

Nakon što je uhapšen, od komšija smo nezvanično saznali da je Miljan ipak ranije “imao problema sa zakonom”, odnosno da je bio “osuđivan za jednu tuču”.

GAZDE U ŠOKU

O TRAGEDIJI koja se dogodila su nedugo posle zločina obavešteni vlasnici kuće u kojoj živi ova porodica. Da je sin ubio majku, vlasnicu kuće, koja živi u Parizu, obavestio je jedan od komšija. Kako saznajemo, oni su šokirani onim što ih je zadesilo.

/novosti/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.