October 22, 2018

Balkanika večeras na Evrosongu

Balkanika večeras na Evrosongu

U “Altis areni” u Lisabonu večeras će biti održano drugo polufinale 63. “Evrosonga” a treći po redu nastupiće predstavnici Srbije, grupa “Balkanika” s pjesmom “Nova deca”.

Vođa benda i kompozitor srpske pesme Sanja Ilić ovoga puta neće biti na bini, ali će bodriti članove grupe iza scene.

Tim Srbije je potpuno spreman za večerašnje takmičenje i veruje da će kompozicija sa snažnom porukom o boljem i lepšem svetu, očarati evrovizijsku publiku.

– Jedva čekamo nastup u polufinalu jer se za to spremamo već nekoliko meseci a boravak u Lisabonu je u potpunosti tome podređen – poručio je Sanja Ilić iz Lisabona.

– Spremni smo da Evropi pokažemo autentičnost koju nosi spoj modernog i tradicionalnog zvuka u pesmi “Nova deca”.

Reakcije na kompoziciju, nastup i energiju grupe “Balkanika” su fenomenalne, zato verujemo u uspeh u polufinalu.Večerašnji nastup sa nestrpljenjem iščekuje i pevač Mladen Lukić koji je prethodnih dana imao problem sa krvnim pritiskom, ali se sada odlično oseća.

Članovi Balkanike javili su se direktno u Jutarnji program BN TV, te pozvali gledaoce iz dijaspore da ih podrže I glasaju večeras za pesmu “Nova deca”.

Srpski predstavnici su uoči polufinala krstarili brodom sa ekipom nacionalne televizije Portugalije za koju su dali intervju, a čiju su naklonost dobili nakon što su “Novu decu” otpevali na njihovom jeziku.

BN TV

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.