October 16, 2018

Beograđanin umro od infarkta posle seksa sa DVE LJUBAVNICE i tu je tek početak priče

Beograđanin umro od infarkta posle seksa sa DVE LJUBAVNICE i tu je tek početak priče

Pedesetšestogodišnji Beograđanin M. S. preminuo je prošle nedelje od srca, ali pod okolnostima svojstvenim pravom filmskom trileru.

Naime, pre nekoliko dana zazvonio je telefon u Hitnoj pomoći, javio se operater, a sa druge strane veze začuo se ženski glas. Prijava je zvučala kao težak infarkt i ekipa je odmah poslata na lice mesta.

– Bilo je oko dva sata posle ponoći. Javila se žena i rekla je da je njenom suprugu pozlilo i da je bez svesti. Dežurni lekari su se odmah uputili na adresu. Tamo su ih dočekale dve prilično uspaničene gospođe u ranim četrdesetim godinama. Ispričale su šta se dogodilo. Prema njihovim rečima, čovek je iznenada počeo da se trese, uhvatio se za grudi i srušio. Lekari su uradili sve što su mogli na licu mesta, a zatim su pacijenta hitno prevezli u Urgentni centar – navodi naš sagovornik.

U pratnji vozila Hitne bile su obe žene. Predstavile su se kao supruga i sestra. Bile su, prema rečima našeg sagovornika, zabrinute i u šoku.

Svi zajedno stigli su u Urgentni centar, gde je počela borba za život sredovečnog Beograđanina.

– Lekari su više puta pokušali reanimaciju, ali je situacija bila veoma teška. Borili su se za njegov život, ali nisu uspeli da ga spasu. Pacijent je umro nešto pred zoru – kaže izvor “Blica”.

Zaposleni u Urgentnom centru su pozvali suprugu i sestru, koje su sve vreme čekale na hodniku. Saopštili su im da čoveku spasa nije bilo, izjavili im saučešće. One su plakale pa su se nekako smirile, a tek potom je usledio pravi šok.

Foto: M. Šurjanac / RAS Srbija

– Spremili smo umrlicu koju mora da potpiše neko od rodbine. Ponudili smo dvema gospođama da potpišu, ali su one to odbile, jer, kako su nešto kasnije objasnile – nisu u srodstvu s preminulim! Zbunjeno smo se pogledali, nikome ništa nije bilo jasno – priča naš sagovornik.

Onda je klupko počelo da se odmotava.

– Dve žene su konačno priznale jednoj sestri iz medicinske ekipe da su sa pokojnim M. S. bile u nekoj vrsti ljubavne veze koja je trajala pet dana. Oni su te noći, kao i više puta prethodnih dana, svi zajedno imali seksualne odnose. Tokom jednog takvog M. S. je pozlilo i spasa mu nije bilo. Svi smo bili u potpunom šoku kada smo saznali pravu istinu – priča naš izvor.

Prava porodica pokojnog M. S. obaveštena je o njegovoj smrti tek ujutro. Njegova sestra, ali ovog puta prava, došla je da identifikuje preminulog, preuzme telo i potpiše umrlicu.

Umirao, a zbog kokaina imao erekciju

Odmah po dolasku u Urgentni centar doktori su posumnjali da je M. S. koristio neki od jačih seksualnih stimulansa, poput “vijagre”, s obzirom na to da je bio u veoma teškom stanju, ali je imao erekciju! Zbog neobičnih okolnosti smrti naloženo je da bude urađena odbukcija, a rezultati su pokazali da je M. S. koristio kokain, koji je, između ostalog, i jak seksualni stimulans i koji je jedan od uzroka jakog infarkta.

(Blic)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.