Bijeljina 3-5.jun: “Just Relax Jam”/ istočna Evropa pleše

Bijeljina 3-5.jun: “Just Relax Jam”/ istočna Evropa pleše

Just Relax Jam je nastao kao ideja proslave 10 godina postojanja plesne grupe Just 2 Cool, a kako bi bolje mogli proslaviti rodjendan nego okupiti sve plesace regiona u Bijeljinu, mjesto radjanja same grupe. Od prvog Just Relax-a proslo je vec pet godina i ovo je peti po redu Jam pod tim imenom.

Plesna grupa Just 2 Cool bila je domacin najboljim plesacima iz regije a i sire, pa su nam grad u proteklim godinama posjetili plesaci iz Bosne, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Madjarske, Bugarske, Slovenije, Austrije, Ukraine…

Ove godine grupa slavi 15 godina i  naporan rad i aktivizam prepoznata je od strane Burn energetskog napitka, koji ce  biti generalni sponzor samog dogadjaja.

Dosadasnji rad se svodio na samostalno prikupljanje finansija. Sad, sa nasim idejama i sa Burn-om iza cijelog projekta spremili smo jedan dogadjaj svjetskog nivoa pa cemo u petak 03.06.2016. tokom cijelog dana imati graffity jam sa writter-ima (crtacima) iz Beograda, Podgorice, Tuzle i Bijeljine, a oslikavat ce se zidovi unutar kruga bivse fabrike Zenit.

Plesni dio festivala ce se odrzati u subotu 04.06.2016 u sali kosarkaskog kluba Buducnost takodje u krugu bivse fabrike Zenit. Takmicari dolaze iz cijele istocne evrope spremni da se bore za vrijedne novcane nagrade pa smo shodno tome zaposlili i 5 jako kvalitetnih sudija iz Madjarske, Ukraine, Belorusije, Srbije i Slovenije.

13295373_1053831501358618_1280790758_n

U zelji da sto bolje promovisu ples na lokalnom nivou poklanjaju i putovanja u Istanbul, u sledeci krug takmicenja, ekipama i pojedincima iz Bosne i Hercegovine koji budu najbolje rangirani na ovom internacionalnom plesnom dogadjaju. Poslije napornog plesnog dana slijedi opustanje na afterparty-ju u bivsim prostorijama Music Hall-a. Muziku na afteru ce pustati svima poznati DJ Moka iz Novog Sada a sama zurka ce biti humanitarnog karaktera i skupljace se novac za kreativnu kucu, koja se do septembra planira otvoriti i biti dostupna za sve kreativne ljude.

Cijeli projekat ce biti realizovan od strane organizacije “COOL”.

semberske.com

About The Author

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.