Januar 18, 2020

BIJELJINA Brzom vožnjom “ispisali” 512 kazni za četiri dana!

BIJELJINA Brzom vožnjom “ispisali” 512 kazni za četiri dana!

U cilju poboljšanja stanja bezbjednosti saobraćaja, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su u vremenskom periodu od 14.08.2018. do 18.08.2018.godine , na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina, realizovali akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu brzine kretanja motornih vozila.

 Za vrijeme provođenja akcije ukupno je kontrolisano 524 učesnika u saobraćaju, od kojih je 512 sankcionisano izdavanjem prekršajnog naloga. Zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine kretanja  vozila sankcionisan je 321 vozač od kojih je 242 za prekoračenje od 11 do 20 km/h, 65 vozača za prekoračenje od 21 do 30 km/h  i 14 vozača za prekoračenje preko 30 km/h.

Po ostalim prekršajima sankcionisan je 191 učesnik u saobraćaju.

Napominjemo da je za prekršaj počinjen prekoračenjem dozvoljene brzine kretanja preko 30 km/h, predviđena novčana kazna u iznosu od 400,00 KM, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom i dva kaznena boda.

Policijska uprava Bijeljina, još jednom apeluje na učesnike u saobraćaju, da poštuju saobraćajne propise i pravila, posebno kada su u pitanju ograničenja brzine kretanja, imajući u vidu povoljne uslove za odvijanje saobraćaja i pojačan intenzitet kretanja vozila, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u sobraćaju.

/muprs/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.