November 22, 2018

BIJELJINA I dalje srcem za Zorana

BIJELJINA I dalje srcem za Zorana

U bijeljinskom Centru za kulturu ovog vikenda održan je humanitarni koncert „I veliki i mali srcem za Zorana“ za pomoć u liječenju Zorana Simeunovića iz Dvorova kod Bijeljine. Zoran je prije nekoliko mjeseci stradao u saobraćajnoj nesreći od kada je u komi.

19. jun bio je gotovo koban datum za Zorana Simeunovića. Tada je doživio tešku saobraćajnu nesreću i život mu je visio o koncu. Ovaj veliki borac uspio je da dobije životnu bitku, ali borba ka ozdravljenju i dalje traje.

On je prikovan za krevet i u polusvjesnom je stanju, a trenutno najveći problem predstavljaju dekubitusi, odnosno otvorene rane na tijelu od ležanja.

Sugrađani i prijatelji su mu još jednim koncertom sa punom salom Centra za kulturu pružili podršku. Jedan od organizatora bio je kolektiv OŠ „Sveti Sava“ iz Crnjelova kod Bijeljine.

“Zoran je u komi od juna, tako da je više od 5-6 mjeseci vezan za krevet, što iziskuje velike finansijske potrebe. Mi smo odlučili da mu pomognemo i izađemo u susret na način na koji mi možemo,” rekla je Dragana Kokanović, direktor OŠ „Sveti Sava“ iz Crnjelova.

Oko 5 hiljada eura mjesečno je potrebno da bi se održavalo stabilno stanje ovog 39-godišnjaka.

“Naziv ovog humanitarnog koncerta je – I veliki i mali srcem za Zorana, tako da ćemo igrati i pjevati svim srcem za Zorana i pokušati da sakupimo novac koji je potreban,” dodala je Kokanovićeva.

Osim učenika OŠ “Sveti Sava” iz Crnjelova, učesnici koncerta bili su i učenici škola iz Obarske, Janje, kao i Dvorova, a podršku kao najmlađi učesnici pružili su mališani iz vrtića “Čika Jova Zmaj”. Učestvovalo je i Kulturno-umjetničko društvo iz Dvorova, kao i „Lazarice“ iz Batkovića.

/BN televizija/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.