BIJELJINA Komunalna policija u akciji

BIJELJINA Komunalna policija u akciji

U Bijeljini su počele aktivnosti u okviru akcije “April -mjesec čistoće”. Ovom akcijom pripadnici Komunalne policije žele da podignu svijest sugrađana o važnosti zaštite životne sredine.

Iako je ova akcija počela još prije nekoliko dana sadnjom sadnica drveća u bijeljinskom naselju Koviljuše, zvanično ova akcija je započela na jednom od puteva u blizini grada gdje su komunalni policajci obilaskom terena utvrdili da postoji otpad koji su nemarni građani Bijeljine i okolnih sela bacili u prirodu.

Ratomir Draganić, načelnik Odjeljenja komunalne policije, je napomenuo i da se broj divljih deponija u gradu iz godine u godinu smanjuje te da je potrebno učešće svih struktura kako bi se ovaj problem iskorijenio, najavljujući u narednih petnaest dana i akciju čišćenja kanala.

Draganić je najavio i brojne aktivnosti do kraja mjeseca, eko-dan, zatim čišćenje planinarske staze, a između ostalog i učešće u internet izazovu kojim bi se Bijeljina priključila ostalim gradovima čišćenja okoline. 

On je na kraju iskoristio priliku da pohvali omladinu SDS-a koja je nedavno sprovela akciju čišćenja, nevladine organizacije kao I MZ Međaši koji se ovih dana spremaju takođe da sa svojim mještanima pokupesmeće sa glavnog puta.

BN TV


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.