October 18, 2018

BIJELJINA Mićo Mićić na “babinama” kod prvorođene bebe u ovoj godini!

BIJELJINA Mićo Mićić na “babinama” kod prvorođene bebe u ovoj godini!

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić posjetio je danas domaćinstvo porodice Makitan, čiji sin Vukašin je prvorođena beba u 2018. godini na područjuBijeljine.
– Po starom dobrom običaju Gradska uprava dariva prvorođenu bebu u novoj godini, što je simboličan gest za podsticanje rađanja u našem Gradu. Ova porodica je dobila trećeg sina, što je izuzetna radost za njih, a zadovoljstvo za nas, jer su djeca pravo bogatstvo svake lokalne zajednice – istakao je gradonačelnik Mićić.
On je pojasnio da su roditelji raseljena lica, koji su došli sa Romanije i utočište našli u Bijeljini.
– U Bijeljini je na svijet prošle godine došlo 1.026 beba, što je pokazatelj da je u našem Gradu natalitet na zavidnom nivou – naveo je Gradonačelnik Bijeljine, dodajući da manifestacijama kao što je „Konferencija beba“, kao i sufinansiranjem vantjelesne oplodnje, Gradska uprava nastoji da podstakne građane da osnivaju šire porodice.
Majka prvorođene bebe u ovoj godini Gordana Makitan je navela da je Vukašin stigao ranije nego što je bilo planirano, s obzirom na to da joj je termin za porođaj bio oko Božića.
– Sve nas je iznenadio i dobio titulu prvorođene bebe u Bijeljini u 2018. godini – istakla je majka tri sina – Vukašina, Dragana i Đorđeta.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.