Septembar 23, 2020

Bijeljina: Nastavlja se gasifikacija, neki se kite tuđim perjem

Bijeljina: Nastavlja se gasifikacija, neki se kite tuđim perjem

– Odobrenje Vlade Republike Srpske za nastavak projekta gasifikacije Bijeljine i priključenje na gasovod kod Donjeg Šepka je dobra vijest, ali oni koji su tu vijest juče objavili se kite tuđim perjem. Oni kao svoj prikazuju projekat koji je pokrenuo Grad Bijeljina zajedno sa preduzećem “Novi Sad gas”, upozorio je na današnjoj konferenciji za štampu gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Gradonačelnik Mićić je ocijenio i da to jasno pokazuje kakav je odnos Vlade i SNSD-a prema Bijeljini, s obzirom na to da je tri godine iz političkih razloga čekano na saglasnost za završetak ovog projekta.

– Projekat smo započeli prije 7-8 godina, izgradili smo 300 kilometara sekundarne gasovodne mreže, imali smo i ugovor o koncesiji, a oni su nam obustavili projekat pred izbore 2014. godine. Sad kad smo im zaprijetili tužbom, najzad su odobrili nastavak projekta – istakao je Mićić, dodajući da je dobro što je ovo odobrenje ipak stiglo i da će “BN gas” u suvlasništvu Grada Bijeljina i preduzeća “Novi Sad gas” nastaviti projekat do njegovog završetka.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.