Februar 25, 2020

BIJELJINA Održana radionica za pravilno vježbanje

BIJELJINA Održana radionica za pravilno vježbanje

Iako su godinama u teretani I fitnes centrima, dešava se da tijelo prestaje da reaguje na određene tipove vježbi I stagnira, promjena treninga, vrste vježbi kao I pravilno izvođenje bile su neke od tema radionice održane u Bijeljini. Cilj je bio edukacija vježbača I motivisanje za vježbanje, kaže trener Branko Babalj.

Za neke je vježbanje način života, za neke način da postignu bolji izgled, a za neke preduslov zdravlja. Bilo kojoj grupi pripadali važno je vježbe izvoditi pravilno I kvalitetno, kao I shvatiti kada promijeniti vrste vježbi I unijeti novine u svakodnevne treninge kako ne bi postali monotoni I kako biste dobijali bolje rezultate. Ovo je bio jedan od motiva za organizovanje radionice Basic Traning for life.

Iako su I sami svjesni da bez napornog rada nema pravih rezultata, monogi se danas oslanjaju na rezultate prikazane na društvenim mrežama, koji nisu uvijek realni.

Pored velikog broja prisutnih članova iz Bijeljine prisustvovali su I treneri iz Tuzle I Modriče, kao I Ognjen Jovanović iz Loznice koji je vršio I teoretsko praktične demonstracije.


BN TV
foto:internet

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.