October 17, 2018

BIJELJINA Produženo radno vrijeme šalter-sale do 18:00 časova

BIJELJINA Produženo radno vrijeme šalter-sale do 18:00 časova

Šalter sala u Gradskoj upravi Grada Bijeljina radiće od 3. maja ove godine u vremenu od 7:00 časova do 18:00 časova, saopšteno je u Odjeljenju za opštu upravu.
Kako bi brže i kvalitetnije odgovorili na potrebe građana za administrativnim uslugama, gradsko Odjeljenje za opštu upravu je odredilo ovo novo radno vrijeme šalter-sale, duže za dva sata nego do sada.
U ovom Odjeljenju ističu da ova mjera, ne samo da će poboljšati uslugu građanima, nego će olakšati i posao šalterskim službenicima u dijelu godine kada najviše građana dolazi u šalter-salu.
– Dnevno uslužimo prosječno oko 450 građana, ali se događa i da kroz šalter-salu prođe 600 do 700 građana. Najviše posla imamo između 9:30 i 11:30 časova, kao i u vrijeme godišnjih odmora. Nadamo se da ćemo produženjem radnog vremena postići da ova služba bude efikasnija, a korisnici zadovoljniji našim uslugama – izrazila je svoje očekivanje načelnik gradskog Odjeljenja opšte uprave Jelena Savić, apelujući na građane da usluge šalter-sale potraže u vrijeme kada je manja frekvencija korisnika.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.