Bijeljina: Protestvovali nezadovoljni klubovi Semberije

Bijeljina: Protestvovali nezadovoljni klubovi Semberije
Članovi Udruženja nezadovoljnih klubova Semberije protestovali su ispred zgrade gradske uprave u Bijeljini, jer gradski čelnici nisu ispunili dato obećanje, da će im doznačiti novac nakon što dostave tačne podatke koliko im je sredstava potrebno za ovu godinu.

Nezadovoljni sportisti ističu da su prevareni i da se predstavnici grada nisu pojavili na sastanku koji je bio zakazan za danas.

-12 klubova traži 92.429 maraka da im se vrati koji su bili na budžetu, a oni koji nisu bili da se uvrste u budžet 2019. godine, rekao je Branimir Đokić predsjednik Udruženja.

-Ako mi imamo 2000 djece onda je to 4000 roditelja, možda ne bi bilo loše da malo razmisle, možda još uvijek ima prostora da se iz ovoga izađe na jedan dobar način, kaže Dragiša Vuletić trener KK Akademac.

Nakon sastanka sa predstavnicima nezadovoljnih klubova prije dvije sedmice, gradski menadžer Miloš Stevanović im je dao punu podršku, da bi ona finansijska u međuvremenu ipak izostala.

-Cilj svega je podrška našoj djeci , svi ovi klubovi su angažovali našu djecu, svi oni tamo idu , i mi ćemo da damo jednu punu podršku, rekao je tada Stevanović.

Danas nismo mogli dobiti komentar od čelnika gradske uprave. Gradonačelnik , gradski menadžer i predsjednik Gradske skupštine su kako nam je rečeno na službenom putu.

/RTRS/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.