October 20, 2018

BIJELJINA Sjednica Skupštine 25. jula

BIJELJINA Sjednica Skupštine 25. jula

 

Redovna 20. sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana 25. jula 2018. godine, a na njoj će se pred odbornicima naći 19 tačaka dnevnog reda, najavio je danas, nakon održavanja međustranačkog sastanka, predsjednik Skupštine Grada Slaviša Marković .
Prema njegovim riječima, glasaće se o izvještajima o sudskim sporovima u kojima se pojavljuje Grad Bijeljina, o stanju kriminaliteta na području Grada, kao i o radu preduzeća „Komunalac“. Takođe, između ostalih tačaka, pred odbornicima će se naći i odluka o dodjelama nagrada i priznanja Skupštine Grada za ovu godinu.
– Nagrade i priznanja će biti dodjeljena na Dan Grada 24. septembra, a ove godine će biti nagrađeno preko 20 pojedinaca i kolektiva iz oblasti privrede, kulture i sporta – naveo je Marković.
On je pojasnio da će Skupština, nakon ove sjednice, napraviti redovnu ljetnu pauzu, tako da u avgustu neće biti sjednica.
– Prva sledeće sjednica nakon pauze biće 24. septembra, kada će biti održana svečana sjednica povodom Dana oslobođenja Grada Bijeljina – najavio je Marković.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.