September 26, 2018

BIJELJINA Tradicionalni koncert Legendi

BIJELJINA Tradicionalni koncert Legendi

Ljubav koja traje decenijama između bijeljinske publike i grupe “Legende” dobila je još jednu potvrdu u vidu pune sale Centra za kulturu, s jedne, i odličnog, sada već tradicionalnog osmomartovskog koncerta s druge strane.

“To je već jedna tradicija. Sad možemo da navijamo sat po datumima kada dolazimo. To je lijepo. I postalo je tradicija uobičajena, samo da se ne uspavamo, kako se kaže, da se ne uhvati mahovina. I zato moramo stalno nanovo da se dokazujemo i to je ono što je uslov trajanja”, kaže pred početak koncerta, pjevač grupe Ivan Milinović.

“Drago mi je da smo opet tu i ove godine. Mi smo sad već, posle 30 godina postojanja u fazi kada samo razmišljamo od sezone do sezone. Ove godine smo tu, daj Bože da budemo i sledeće. Ništa ne planiramo. Znate kako se kaže, čovjek planira a Bog se smije. Treba biti oprezan u ovim godinama”, dodaje tekstopisac velikih hitova grupe Zoran Dašić.

“Ovaj prostor zadovoljava ono što je poruka naše muzike koja na najbolji način može ovdje I da se doživi. U velikim salama to nije taj osjećaj, bez obzira koliko one bile grandiozne, kao što je Sava centar. On daje na težini, i drugačije je ozvučenje, ali ovdje se može doživjeti ta poruka u naintimnijem smislu i mogu da se izrazim kao pjevač onako kako želim”, navodi jedan od najpoznatijih glasova sa naših prostora.

I Ivan i Daša pored “Legendi” imaju još neke projekte na kojima rade.

“Za mene to je interesantno, kao igra neka, što radim sa Radošem Bajićem pjesme za  jednu seriju. Eto, da probam I to, da vidim kako izgleda. Zamišljati je lijepo, a šta će biti u praksi, vidjećemo,” otkriva nam svoje planove Zoran Dašić.

“Nešto ja sam sebi dugujem na polju muzike, ali neću puno da najavljujem da ne izbaksuziram. To mora da bude jako kvalitetno, imam veliku odgovornost I prema publici I prema sebi,” kaže Ivan, ne želeći puno da otkrije.

Nakon Bijeljine, Doboja i Brčkog na redu su koncerti “Legendi” u Tuzli, Mostaru, Zenici i Sarajevu.

BN televizija

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.