Februar 07, 2019

Bijeljinac uništavao panoe političkih stranaka, kazna po džepu!

Bijeljinac uništavao panoe političkih stranaka, kazna po džepu!

Dvadesetdvogodišnje lice S. Ž. iz Bijeljine osumnjičeno je da je noćas oko 01:15 sati oborio i uništio reklamne panoe političkih stranaka u Ulici Vuka Karadžća u ovom gradu.

Kako je saopšteno iz PU Bijeljina, Policijski službenici su uočili da su reklamni panoi političkih stranaka oboreni, a izborni panoi koji su postavljeni u toku noći u Ulici Vuka Karadžića uništeni.

“Brzom intervencijom policijskih službenika, identifikovano je lice inicijala S.Ž. koje će u skladu sa Zakonom o javnom redu i miru biti prekršajno sankcionisano za izvršeni prekršaj iz člana 21. Uništavanje javnih oglasa i objava”, navodi se u saopštenju PU Bijeljina.

Iz policije podsjećaju građane, da je neovlašteno cijepanje, uklanjanje ili oštećenje javnih oglasa, objava ili predmeta na drugi način, a koje postavljaju državni organi ili organi jedinica lokalne samouprave ili izborne oglase istaknute u skladu sa propisima, kao i sprečavanje isticanja istih, kažnjivo po Zakonu o JRM. Sankcija je novčana kazna od 300 KM do 900 KM.

(Nezavisne)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.