August 07, 2020

Bijeljinka uskoro izdaje svoj prvi album

Bijeljinka uskoro izdaje svoj prvi album

Da je muzika njen život znala je još kao mala djevojčica. Odrasla u okruženju u kome su bili muzički stvaraoci, logičan slijed događaja je I bio ovaj poziv.

Amna Alajbegović, jedna je od učesnika popularnog muzičkog takmičenja, koja se našla I u sezoni All stars. Iako je od prvog učešća na pozornici I pred TV kamerama prošlo nekoliko godina, Amna kaže da je ostala ista energija.

Ova sezona takmičenja vratila je stara prijateljstva, iako se već svi poznaju, za tri godine koliki je bio raspon između takmičenja, mnogi su se promijenili, ali opet kaže da je među njima sjajna atmosfera.

U muzičkom takmičenju u kome nastupa mnogo znači I izbor pjeseme. Kaže da je to rad koji je zajednički, ali da sami takmičari ipak biraju pjesme.

Amni je ovo takmičenja otvorilo I nove karte, te je već posle učešća u prvom dijelu odabrala da umjesto klasične, upiše srednju školu koja je usmjerena na umjetnost. Nekoliko godina živi u Beogradu.

Amna je godinama nastupala sa bendom, ali manjak slobodnog vremena I posvećenost školi nisu dali mogućnost za nastavak saradnje.

I dok marljivo radi na polju obrazovanja I kaže da joj je to prioritet, ono čime će nas obradobvati u narednom periodu jeste I album I nove pjesme, koje sa nestrpljenjem očekuje njena publika.

BN TV


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.