April 03, 2020

BORIS STANIŠIĆ, VLASNIK ETNO-SELA: “Sramota Gradske uprave i gradskih moćnika u Bijeljini što mi “podmeću nogu”

BORIS STANIŠIĆ, VLASNIK ETNO-SELA: “Sramota Gradske uprave i gradskih moćnika u Bijeljini što mi “podmeću nogu”

Sportski radnici iz Bijeljine optužili su na današnjoj konferenciji za štampu Gradsku upravu Bijeljine za  diskriminaciju pri raspodjeli budžeta za sportske klubove a za narednu sedmicu najavili su i protest ispred Gradske uprave.

Jedan od najuspješnijih turistički privrednika u Republici Srpskoj Boris Stanišić, vlasnik Etno-sela u Bijeljini koje godišnje posjeti više od milion turista iz regiona i cijelog svijeta , kaže da je i pismeno tražio odgovor od gradonačelnika Mićića zašto je diskriminisan  uspješan Fudbalski klub “Zvijezda 09” u čijoj je upravi i koji je smještan u etno-selu Stanišići.

“Nisam dobio ni odgovor na pitanje, kao što nikada od gradske vlasti nisam dobio ni plaketu kao uspješan privrednik, uložio sam milion maraka u uređenje terena, a vlast je klubu koji briljira na terenu umanjila godišnju podršku sa 37.000 KM na 7.000 KM”, kaže Stanišić.

Sramota je Gradske uprave i gradskih moćnika u Bijeljini što mi “podmeću nogu”,poručuje Stanišić, te kaže da je nedopustivo upravljati gradskim budžetom kao očevinom i po političkoj podobnosti.

“U Bijeljinu je tokom rata doselilo više od 100.000 ljudi, ako nisam mogao iz rodnog Vareša da donesem kuću i svoje selo, donio sam uspješan fudbalski klub koji je jedan od najorganizovanijih u Srpskoj i BiH. `Zvijezda 09` je opšte dobro i treba podršku grada, jer ne možemo Mićo Mićiću svi da stanemo u jedan `Radnik`”, rekao je Stanišić.

Pored Stanišića na konferenciji za štampu prisutni su bili predstavnici klubova KK Feniks,OFK Zenit, “Panteri”,FK SLOGA D.Crnjelovo i KK Akademac.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.