Bosanska pevačica pobedila rak: “Za mene život tek počinje”

Bosanska pevačica pobedila rak: “Za mene život tek počinje”

Dok je bolovala od raka, tokom terapije je izgubila kosu, a sada je na istagramu pokazala novu frizuru i objavila poruku.

“Život može da počne! Kao da sam rođena ponovo, a tek će mi 40”, napisala je Dona Ares na Instagramu pored slike na kojoj se vidi da izgleda lepo i zadovoljno. Ona je i na Fejsbuku objavila dugačku poruku, pa je napisala da joj muzika više nije na prvom mestu i otkrila svoje planove u bliskoj budućnosti.

“Važnost kose za mene nikad nije bila zbog lepote nego zbog karaktera i ličnog osećaja kompletnosti. Volim je!! Vežbam duge šetnje, eksperimentišem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i dizajn na IT Akademiji radi ličnog usavršavanja i planiram da upišem još jedan smer. Svaki dan vežbam klavir, ali muzika mi trenutno nije na prvom mestu interesovanja.

Kroz sve što mi se desilo u poslednje dve godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rešenja. Teško je vratiti se na tačku u prošlosti kad si već bio deo budućnosti.

Kada bih morala ukratko da napravim komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti, i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam…”, napisala je Dona.

Izvor: B92

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.