Septembar 24, 2020

Brat ubijenog policajca poručio ubicama: “PORED ORGANA REDA, ČUVAJTE SE I MENE” /foto/

Brat ubijenog policajca poručio ubicama: “PORED ORGANA REDA, ČUVAJTE SE I MENE” /foto/

Alen Šehović, brat jednog od ubijenih policajaca poručio je ubicama da ga se čuvaju, posebno jer je bez obilježja i nije lako uočljiv.

Automafija koja je usmrtila policajce iz Kantona Sarajevo Davora Vujinovića i Adisa Šehovića još nije pronađena. Neutješni brat Adisa Šehovića obratio se ubicama javno, putem Fejsbuka.

– Za automafiju: Ja sam brat svirepo ubijenog policajca, od momenta kada ste ispucali rafal i nažalost usmrtili moju dušu, moraćete u budućnosti, pored organa reda, da se čuvate i ovog momka sa slike. Ja nemam nikakvih obilježja i nisam lako primijetan – napisao je Šehović na društvenoj mreži pa nastavio:

– Molim dragog Boga da se počinioci privedu licu pravde i da vidim njihova lica, a ostalo je moja briga u budućnosti. Ova objava ide javno jer među mojim prijateljima nema takvih. Kukavice doviđenja, nadam se… – za kraj je poručio brat ubijenog policajca, Alen Šehović.

Policijske snage iz Bosne i Hercegovine zajednički provode aktivnosti kako bi se što prije pronašle ubice policajaca, Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

(Avaz)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.