August 19, 2019

BREGA I ĐURO oduševili duetom “BOSANSKI HIP-HOP” /VIDEO/

BREGA I ĐURO oduševili duetom “BOSANSKI HIP-HOP” /VIDEO/

Beograd je preksinoć bio stjecište popularnih Sarajlija. Tako su se u studiju RTS-a na Košutnjaku našle muzičke zvijezde Goran Bregović (68), Branko Đurić Đuro (56) i Mladen Vojičić Tifa (58).

 Pariz i Amerika

U jedinstvenom i prepoznatljivom sarajevskom šarmu i humoru tako je imala priliku uživati i Olivera Kovačević, urednica i voditeljica emisije koja nosi naziv “Da, možda ne” na RTS-u, čiji su gosti bili upravo Đuro, Brega i Tifa.

U emisiji su Đuro i Brega izveli duet u hip-hop stilu, kojim su atmosferu na Košutnjaku doveli do usijanja. Inače, Brega je specijalno zbog gostovanja u emisiji Olivere Kovačević došao iz Pariza, a jutro poslije već je otputovao u Ameriku, gdje ga očekuju novi koncerti.https:

 

Međutim, ni nakon završetka emisije zabavi nije došao kraj. Đuro, Brega i Tifa su u društvu producenata Tomislava Kašljevića i Adisa Gojaka večerali u restoranu „Careva ćuprija“ u Beogradu. Osim što su sumirali utiske i dogovarali nove saradnje, tu su dočekali i Tifin rođendan.

Smijeh i druženje

– Bilo je odlično u emisiji. Smijeh uz Đuru i Bregu je neizbježan. Atmosfera je zaista bila divna. U društvu prijatelja dočekao sam rođendan. Bilo je to predivno druženje. Malo smo se smijali, popili koju i to je to – kazao je Vojičić.

Tifa: Samo da budem živ i zdrav 

Strastvenog rokera Mladena Vojičića Tifu telefonskim pozivom zatekli smo jučer na putu iz Beograda prema Sarajevu. U dobrom raspoloženju iščekivao je povratak porodici…

– Moram priznati da nemam nekih posebnih želja za rođendan. Jedina moja želja je da budem živ i zdrav, kao i svi dragi ljudi oko mene. Generalno, želim da nam svima bude bolje, to je moja jedina želja – iskren je Tifa.

/AVAZ/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.