Februar 20, 2020

Brinete najbolje u krevetu, plavuše sklonije preljubi

Brinete najbolje u krevetu, plavuše sklonije preljubi

Tri četvrtine žena i 63 posto muškaraca, koji su učestvovali u anketi stranice za spajanje parova, je otkrilo da su im najbolji ljubavnici bili očajni plesni partneri.

Internetska stranica za spajanje parova IllicitEncounters.com anketirala je hiljadu muškaraca i žena kako bi doznali neke stvari iz njhovog seksualnog života kao i stavove vezane za suprotan pol. Brinete su najbolje ljubavnice, fantastične su u krevetu – kazalo je njih 58 odsto. Kad je sklonost nevjeri u pitanju 54 odsto smatra da su plavuše najsklonije tome dok je za brinete glasalo 26 odsto ispitanika, za crnke njih 12 odsto, a tek 8 odsto je uvjereno kako su to  crvenokose žene.

Najvažnija osobina da bi s nekime završili u krevetu je smisao za humor – kazalo je 91 odsto ispitanih. Četvrtina žena priznalo je da bi spavale s muškarcem koji im nije toliko privlačan ako bi ih znao nasmijati. Tri četvrtine žena i 63 odsto muškaraca je otkrilo da su im najbolji ljubavnici bili očajni plesni partneri.

Više od trećine ispitanika (36 odsto) otkrilo je kako su se sramežljivi ljudi s kojima su izlazili pokazali kao sušta suprotnost kad su se našli iza zatvorenih vrata – sva sramežljivost je nestala. Istraživanje je pokazalo, ono što već manje više znamo, da muškarci razmišljaju o seksu više nego žene, piše Daily Mail.

Izvor: 24sata.hr

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.