Februar 22, 2020

ĆIRO ŠOKIRAO HRVATE! Legendarni “izbornik” u kampanji Milorada Pupovca! Ćiro otkrio i zašto!

ĆIRO ŠOKIRAO HRVATE! Legendarni “izbornik” u kampanji Milorada Pupovca! Ćiro otkrio i zašto!

Nije tajna da u popularnom zagrebačkom kafiću “Čarli”, u samom središtu grada, često kavu zajedno piju Ćiro Blažević i Milorad Pupovac, šef SDSS-a. Uostalom, i prostorije te stranke su nedaleko odatle. Zato one upućene i ne mora iznenaditi najavljena saradnja – snimanje spota za tu stranku s Ćirom Blaževićem u jednoj od uloga.

“Istina je da smo angažovali Ćiru Blaževića, a spot je još u izradi”, kaže predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

Ćiro ne bježi od svoje uloge. “Idemo u studio, brzo ćemo to napraviti. Mlad si ti da to razumiješ. Ja sam osvjedočeni hrvatski domoljub, nikad nisam dijelio ljude po nacionalnosti, ali obožavam svoju Hrvatsku.”

“Kako je došlo do razgovora o saradnji? Oni su me pozvali, a kako ja volim sve ljude i ne dijelim ih po nacionalnosti, svima sam spreman pomoći. Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu sjetili. Samo ne znam hoće li mi moja publika uzeti za zlo ako se pojavim u SDSS-ovu spotu. Što bi mogao reći Plenković”, pita se Ćiro, makar takva saradnja, ruku na srce, može Plenkoviću ići na ruku – uostalom, u koaliciji su.

SDSS je krenuo s agresivnom kampanjom za europarlamentarne izbore, s plakatom “Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj?”. Plakat je pola na ćirilici, pola na latinici. Na glavnom plakatu je Milorad Pupovac, a postoje još dva: na jednome je kandidat SDSS-a, drugi na listi, prof. dr. sc. Dejan Jović i na njemu piše “I Europa i Evropa”, a posljednji, u bojama zastave Republike Srbije, poručuje “Europa je i Evropa”.

/dnevno.hr/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.