August 13, 2020

Ćorić: Do sjednice Skupštine neizvjesna većina

Ćorić: Do sjednice Skupštine neizvjesna većina

Koalicija “Bijeljina pobjeđuje” zadovoljna je rezultatima na prethodnim lokalnim izborima, jer su, kažu, građani prepoznali političku platformu i ideje za koje su se u predizbornoj kampanji zalagali.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je da pojedine članice Koalicije “Bijeljina pobjeđuje” zbog ličnih interesa i funkcija nisu mogle da ispune zacrtane zadatke.

Zlatko Maksimović, kandidat za gradonačelnika Koalicije “Bijeljina pobjeđuje” smatra da su oni koji su napustili koaliciju napravili truli kompromis, koji ne može trajati.

– Ubijeđen sam da i ova vlast, ako se formira na način kako je planirano, u Bijeljini neće dugo trajati, rekao je Maksimović.

Nedeljko Ćorić, predsjednik GO SNSD-a Bijeljina, kaže da je ubijeđen da se do same sjednice Skupštine grada još neće znati ko će činiti skupštinsku većinu, te da će dani pred nama i govoriti o svemu tome.

– Oni koji su do juče stajali ovdje, koji više nisu tu, koji su otišli na drugu stranu, tako su odlučili i ti potezi daleko više govore o njima a ne o nama. Naravno da su u pitanju lični interesi a ne interesi naroda, poijašnjava Zlatko Maksimović, kandidat za gradonačelnika Koalicije “Bijeljina pobjeđuje”.

Izvor: RTRS

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.