Februar 06, 2019

ĐENOVA,ZA VJEROVALI ILI NE: Iskočio iz automobila i uhvatio se za žicu 20 metara iznad zemlje

ĐENOVA,ZA VJEROVALI ILI NE: Iskočio iz automobila i uhvatio se za žicu 20 metara iznad zemlje

Trudnica Đulija Organo opisala je kako je kako je njen dečko, s kojim čeka bebu, preživio rušenje mosta u Đenovi držeći se za žicu 20 metara iznad zemlje.

Đanluka Ardini (29), koji prodaje kompjuterske igrice, prelazio je kolima Most Morandi da bi isporučio robu kada je konstrukcija popustila. Njegov kolega Mati Altadona (34), koji je bio u kolima zajedno s njim, pao je 45 metara u ponor i nastradao, ali je on preživio tako što se uhvatio za žicu, na kojoj je visio satima, iako je iščašio rame, jer mu je pomisao na njihovu bebu “dala snagu da preživi”, piše Daily Mail, prenosi Blic.rs.

– Ne znam kako da opišem ono što se desilo, osim da je to čudo. Ne smijem ni da pomislim šta je proživljavao dok je satima visio u vazduhu držeći se iz sve snage za žice na visini od 20 metara – – izjavila je Đulija Organo za “Telenord” i dodala da “možemo samo da zahvalimo Bogu”.

Clyde 2@clyde2tweets

Genoa: Up to 20 people could be missing after Morandi bridge collapse https://planetradio.co.uk/clyde-2/sky/world/genoa-up-to-20-people-could-be-missing-after-morandi-bridge-collapse/ 

Genoa: Up to 20 people could be missing after Morandi bridge collapse

Genoa: Up to 20 people could be missing after Morandi bridge collapse

Up to 20 people could be buried under the rubble of the bridge that collapsed this week in the Italian city of Genoa, officials have said.

planetradio.co.uk

Ona je rekla da nije razgovarala s dečkom poslije nesreće, ali da su joj sve ispričali spasioci.

– Rekli su da su mu vatrogasci govorili da se ne pomjera da ne bi pao. Na kraju su ga spasli – kaže ona.

– Sada ima bolove, ali nije životno ugrožen. Sigurna sam da će biti fizičkih posljedica, ali ipak možemo da kažemo da smo imali sreće – kaže Đulija, koja jedva čeka da joj dečko dođe kući.

/srpskainfo/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.