September 23, 2018

Detalji stravičnog zločina u Zemunu: Ovo je transvestit osumnjičen za ubistvo studenta u Zemunu /FOTO/

Detalji stravičnog zločina u Zemunu: Ovo je transvestit osumnjičen za ubistvo studenta u Zemunu /FOTO/

Dvadesetčetvorogodišnji student iz BiH Marko Radović ubijen je u nedjelju navečer u u Ševinoj ulici u Zemunu.

Nedugo nakon zločina, iz MUP-a Srbije su saopštili da su uhapsili G. A. (1984) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, a nezvanično se moglo saznati da se radi o transvestitu Goranu Abdulovu poznatijem kao Jovana ili Jovanica.

Iz beogradske policije je potvrđeno da je 34-godišnjak iz Beograda osumnjičen da je u nedjelju navečer u ovom beogradskom naselju nožem nanio više ubodnih rana dvadesetčetvorogodišnjaku iz BiH, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Ubistvu su najverovatnije prethodile svađa i tuča između napadača i žrtve u stanu, koji je Marko iznajmljivao. Napadač je na Marka krenuo nožem, zbog čega mladić izlazi u dvorište ispred kuće.

O krvavom jurenju po dvorištu svedoče brojni tragovi i lokve krvi po zidovima okolnih kuća i vrata dvorišta. Žrtva i ubica bili su navodno u ljubavnoj vezi.

– Posvađali su se jer je Marko htio da raskine sa Goranom. Navodno, smetalo mu je što Abdulov “nije prava žena” – rekao nam je izvor iz MUP.

Abdulov je nakon zločina pobjegao, a Radović je za njim isteturao na ulicu iz stana držeći dva peškira na mjestu gdje je zadobio ubode nožem, prešao nekoliko desetina metara, te je je pao i udario glavom o betonski blok. Nakon što se onesvijestio iskrvario je na smrt.

Ekipa Službe hitne pomoći u Zemunu o povređivanju bh. državljanina obaviještena je u nedjelju oko 21.50 sati. Kada su došli na lice mjesta, Radović je već bio mrtav.

I saradnik Hitne pomoći za komunikaciju Mirko Lutovac potvrdio je novinarima da je Radović na tijelu imao veći broj ubodnih rana.

Riječi hvale

Za studenta iz BiH, njegove komšije iz Ševine ulice su imali samo riječi hvale.

“Bio je divan mladić, četiri godine je iznajmljivao stan tu. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo. Jutros je došla policija pa sam od njih saznao šta se desilo”, rekao je novinariima jedan od stanara te ulice.

/oslobodjenje-semberske/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.