Djevojka iz BiH ubijena u pucnjavi nakon poker-partije

Djevojka iz BiH ubijena u pucnjavi nakon poker-partije

Nakon poker-partije u jednom baru u Berlinu izbila je svađa između protivničkih igrača, koji su nasrnuli jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol-palicama. Kada su počeli da pucaju, pogodili su 23-godišnju djevojku iz Bosne i Hercegovine, koja je kasnije preminula na Klinici Charite, a jedan muškarac (39) teško je povrijeđen i odvezen u bolnicu.

“Kafe 63” u Prinzenallee više podsjeća na kockarnicu, nego na kafić i sastajalište je ljubitelja igara na automatima. Kako saznaje Bild, u skrivenoj prostoriji bara ilegalno se igra poker.

Noćas je izbila žestoka svađa između više kartaroša zbog izgubljenog uloga. Komšije kažu da su ih vidjeli kako nasrću jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol-palicama, i čuli su i pucnje.

Kada je hitna pomoć stigla oko tri ujutro, zatekli su mladu ženu iz Bosne i Hercegovine sa teškim povredama kako leži ispred kafića.

– Slučajno su je pogodili – kaže očevidac.

Teško povrijeđena žena reanimirana je na licu mjesta, ali je podlegla povredama u bolnici. Obdukcija je pokazala da je umrla od posljedica ranjavanja. U kafiću je hitna pomoć zatekla muškarca (39) oblivenog krvlju, s teškim povredama glave. Prevezen je u bolnicu, ali kako se saznaje, nije životno ugrožen.

Izvor: Agencije

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.