October 17, 2018

Dodikova pratilja ušla u zadrugu

Dodikova pratilja ušla u zadrugu

Rijetki mediji koji su izvještavali o ovoj još jednoj Dodikovoj aferi, nisu mogli odgonetnuti identitet njegove “partnerke”, odnosno “saputnice”, a predsjednik RS se na sebi svojstven način potrudio da se ovaj skandal zataška i zaboravi.

Sjećate li se skandala od prije godinu i više dana sa aerodroma u Moskvi čiji je glavni akter bio Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske? Ako ne, podsjetićemo vas: Dodik je na moskovskom aerodromu uslikan u društvu atraktivne mlade  plavuše, diskretno udaljene i “maskirane” lične “pratilje”, sa kojom je boravio na privatnom odmoru u Rusiji. Nakon što je uočio da ga je neko fotografisao, obrušio se na “fotografa”, verbalno ga vrijeđajući, uz fizičke prijetnje.

Rijetki mediji koji su izvještavali o ovoj još jednoj Dodikovoj aferi, nisu mogli odgonetnuti identitet njegove “partnerke”, odnosno “saputnice”, a predsjednik RS se na sebi svojstven način potrudio da se ovaj skandal zataška i zaboravi. Pominjala su se imena nekoliko djevojaka iz Banja Luke i Srbije, na koje je Dodik, navodno, slab.

Jedno od njih bilo je i ime poznate banjalučke “umjetnice” Sandre Bojić, u estradnom i “celebrity” (polu)svijetu poznatije pod  pseudonimom “MC Alex”.

Sandra, odnosno “MC Alex”,  prije nekoliko nedjelja ušla je  u srpski reality program “Zadruga”, kako su producenti najavili, “kao specijalno iznenađenje koje će otkriti sve tajne ostalih ukućana”.

“MC Alex” ja za kratko vriijeme koje je provela u “Zadruzi” u potpunosti opravdala očekivanja i najave producenata ovog rijalitija.

Njen boravak je obilježen svađama, uvredama, prostaklucima, pa i fizičkim obračunima, uglavnom sa ženskim ukućanima.

Zbog sukoba u kojima je redovno učestvovala i ratoborna  “MC Alex” u više navrata je intervenisalo obezbjeđenje rijalitija, a prijeti joj je i izbacivanje iz ovog, kako su ga nazvali, prostačkog, “show programa”.

Pjevačica Goga Sekulić, najbolja prijateljica  nestašne “MC Alex” sa kojom je snimila i duet, kaže da od nje “prava iznenađenja tek treba očekivati”.

Sekulićka je otkrila  da su mnogi u Banjoj Luci ludovali za njenom prijateljicom “ali da Alex interesuju samo ozbiljni muškarci”.

Kud ćeš ozbiljnijeg muškarca od onoga sa kojim je MC Alex putovala u Rusiju i od koga je  mogla uživo naučiti mnoge verbalne i fizičke “vještine”,  korisne tokom njenog boravka u “Zadruzi”.

(BNTV/ Agencije)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.