Februar 12, 2019

Dom zdravlja u Bijeljini otvorio Školu za trudnice!

Dom zdravlja u Bijeljini otvorio Školu za trudnice!

U Domu zdravlja u Bijeljini sa radom je počela Škola za trudnice. Mjesto gdje će buduće majke dobijati neophodne informacije vezane za devetomjesečni period trudnoće, te će uz savjete, vježbe i stalne konsultacije i edukacije, bez straha i nedoumica dočekati rođenje bebe.

Škola za psihofizičku pripremu trudnica pri bijeljinskom Domu zdravlja će budućim majkama pomoći da kroz devet mjeseci prođu uz stručna lica koja će ih pripremiti za najvažniji i najljepši događaj u životu. 

Bez straha, uz vježbe primjerene njihovom stanju, pomoći će im da prevladaju brige i strahove. Za ovaj poduhvat Dom zdravlja se priprema već neko vrijeme, a na zadovoljstvo i ljekara i trudnica konačno su stvoreni uslovi, rekao je direktor Doma zdravlja dr Duško Milovanović.

Medicinsko osoblje ove ustanove spremno je da odgovori svim zahtjevima, te će buduće mame imati priliku da nauče sve o porođaju, ophođenju sa bebom u prvim danima života, dojenju i brojnim drugim dilemama koje budu imale, rekao je načelnik Službe ginekologije dr Bojan Stević.

Škola za trudnice bijeljinskog Doma zdravlja imaće aktivnosti dva puta sedmično u trajanju od po dva sata, biće besplatna za registrovane korisnike, dok će se i za ostale trudnice u narednom periodu naći model kako bi i one bile uključene u ovu školu.

(BN)


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.