September 24, 2018

DRAMA U ŠAPCU /FOTO/: Preti bombom zbog poternice?

DRAMA U ŠAPCU /FOTO/: Preti bombom zbog poternice?

Z. B. (54) prvo izazvao incident kada je otišao da izvadi vozačku dozvolu, a sada sedi na terasi svoje kuće u naselju Čavić i preti da će da aktivira eksplozivnu napravu

Muškarac Z. B. (54) preti bombom na terasi svoje privatne kuće u naselju Čavić u Šapcu. Kako saznajemo, on je u prepodnevnim satima izazvao incident u policijskoj stanici u Vladimircima, gde je otišao da izvadi vozačku dozvolu. Naime, službenica koja radi na prijemu dokumenata, kada je u sistem ukucala njegovo ime, otkrila je da za njim postoji sudska potera.

– Čovek je pobesneo i u istom momentu iz džepa izvadio bombu preteći da će je aktivirati ako neko samo pokuša da mu priđe. Seo je u auto i brzo se odvezao U nepoznatom pravcu – priča naš izvor iz istrage. – Kasnije se ispostavilo da je otišao u svoju kuću u Pocerskoj ulici u naselju Čavić.

Čovek na sebi ima crvenu majicu i smeđe kratke pantalone. Proćelav je i izdaleka bi se moglo zaključiti da je srednjih godina. Kako saznajemo, on je na terasi od 15.30 časova, a navodno, u kući sa njim je njegova teško obolela majka. Za sada niko sa sigurnošću ne može da kaže da li mu je u ruci zaista bomba, pa je ulicu blokirala policija.

/novosti/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.