Državljanin BiH zlostavljao suprugu u Švajcarskoj, osuđen na šest godina robije

Državljanin BiH zlostavljao suprugu u Švajcarskoj, osuđen na šest godina robije

U švajcarskom mjestu Kulm tamnošnji sud donio je presudu kojom se 42-godišnji državljanin BiH osuđuje na šest godina zatvora, a sud mu je izrekao zabranu dolaska u Švajcarsku u periodu od 15 godina.

Naime, ovaj Bosanac je osuđen zbog ekstremno brutalnog porodičnog nasilja nad svojom partnerkom, 20 godina mlađom ženom, koju je putem Fejsbuka upoznao 2017. godine. Zanimljivo, kako je istaknuto, navedena žena mu se u više navrata vraćala, prenosi Klix.Tužilaštvo je tokom sudskog procesa iznosilo kako je državljanin BiH svoju švajcarsku partnerku udarao kablom od televizije, zatim i daskama. Takođe vezao je za krevet konopcem dok je drugim krajem konopca vezao za vješalicu, koja bi pala u slučaju da se ona probudi.

Nakon što je napuštao stan, nju je zaključavao. Takođe, istakao je kako je redovno bacao nož prema njoj, dok je ona bila prinuđena da se izmiče, a više navrata joj je porskao dezodorans u oči. To isto je činio i acetonom.

Ovaj državljanin BiH u salu u kojoj se odvijalo suđenje uveden za lisicama na rukama i nogama, prenosi aargauerzeitung.ch.

(Klix)

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.