Februar 06, 2019

“El Tigre” iz Bijeljine novi rekorder Bundeslige

“El Tigre” iz Bijeljine novi rekorder Bundeslige

Jović je imao problem sa lakšom povredom trbušnog zida. Međutim, insistirao je da igra i drago mi je što je taj napor krunisao zaista spektakularnim golom – rekao je Adi Hiter trener Ajntrahta


LUKA Jović – ponovo. Bundesligom su vladali mnogi golgeteri, poslednji od njih Robert Levandovski svake sezone postigne po pedesetak pogodaka, ali Jović je posle gola datog Dortmundu (1:1) postao rekorder, i to po učestalosti ubacivanja lopte u mrežu u prvih 20 kola. Srpski as to za Ajntraht iz Frankfurta čini u Budnelsigi na svakih 97 minuta, prezicira “Bild”.

“El Tigre” iz Bijeljine je ostao na čelu liste strelaca, postigavši 14. gol protiv Dortmunda, a nije ni trebalo da igra, otkrio je trener Adi Hiter.

– Jović je imao problem sa lakšom povredom trbušnog zida. Međutim, insistirao je da igra i drago mi je što je taj napor krunisao zaista spektakularnim golom – rekao je Hiter. 

Akrobacija koju su nemački mediji nazvali “kung-fu gol Jovića” zaista je još jedna veličanstvena minijatura fudbalera koji je još produktivniji ako se pogledaju sva takmičenja. Naime, Jović je na 26 mečeva u Bundesligi i Ligi Evrope na 26 mečeva postigao 19 golova, i to za 1.588 minuta na terenu, što znači da je u proseku davao gol na svaka 84 minuta.

Ajntraht će već na leto imati priliku da zaradi najmanje 40 miliona evra. jer se bivši igrač Crvene zvezde nalazi na meti Real Madrida, Barselone i Bajerna

/novosti/


About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.