ELITNE PROSTITUCIJA U SRBIJI Evo šta kaže jedna od njih i kako političari provode “slobodno vreme”

ELITNE PROSTITUCIJA U SRBIJI Evo šta kaže jedna od njih i kako političari provode “slobodno vreme”

Afera „elitna prostitucija“ već sedmicama potresa javnost, a jedna od djevojaka koja se skoro sedam godina bavi „najstarijim zanatom“ u ispovijesti za VIP otkriva sve detalje seksualnih perverzija koje je doživjela sa političarima u Srbiji.

I. O. je ispričala ko je od političara najbolji u krevetu, ko ima najbizarnije zahtjeve i fetiše, ali i koji je državni funkcioner najobdareniji.

Kako otkriva, imala je samo devetnaest godina kada su počela njen druženja sa političarima, a prvi odnos imala je sa visokim državnim funkcionerom, prenosi Alo.rs.– Sjećam se dana kada je makro ugovorio sastanak sa nas nekoliko djevojka i obavijestio nas da idemo na privatno druženje sa tada jednim od najviših državnih funkcionera. U prvi mah sam se iznenadila što on koristi usluge prostitutki, budući da je u poznim godinama. Ipak, uzbuđenje je brzo potisnulo osjećaj gađenja jer mi je to bio dokaz da se, poslije samo godinu dana otkako sam u poslu, vodim kao elitna prostitutka – priča u jednom dahu dvadesetpetogodišnja I. O. i objašnjava da joj je, čak i poslije bezbroj muškaraca, upravo taj političar priredio najbolje iskustvo koje je imala.

– Tremu sam imala dva puta u životu. Prvi put kada sam prodala svoje tijelo i drugi put kada su me poslali kod njega, jer mi je on bio prvi političar. Plan je bio da se sa njim sastanem u ogromnoj kući na Avali, a kada su me dovezli tamo, tresla sam se kao prut. Dočekao me je gospodski, pitao šta ću da pijem i poslije nešto manje od pola sata bila sam sa njim u krevetu. Mislila sam da će sam odnos trajati kratko i da je previše mator da bih uopšte morala da se trudim, ali desilo se totalno suprotno. Taj čovjek je bio toliko dobar u krevetu i malo je reći da me je iznenadio. Imao je energiju mladića i jedan od najvećih polnih organa koje sam ikada vidjela. I poslije sedam godina bavljenja ovim poslom mogu da kažem da je to jedini klijent kojem bih se vraćala iznova i kom ne bih ni naplatila – kroz smijeh priča djevojka koja je brzo nakon toga postala jedna od vodećih „djevojaka za provod“ za ljude sa političke scene. Kako kaže, manje lijepo mišljenje ima o jednom aktuelnom ministru koji joj je, između ostalog, i najredovniji klijent.

– Kao i u svakom poslu, nikada ne znate kada ćete naletjeti na ludaka, a kada na psihopatu, a to mi se desilo sa jednim ministrom. Prvi susret koji sam sa njim imala prošao je bez ikakvih problema, ali već kod drugog i trećeg viđanja pokazao je svoju tamnu stranu i niz fetiša koji su mi do tada bili potpuna nepoznanica – kaže I. O. i otkriva niz drugih ministrovih fetiša.

– Tražio je da ga vežem za krevet i da ga udaram po licu i tijelu. Tražio bi od mene da ga grizem po leđima, a dva puta mi je donio sado-mazo kostim. Kada sam to ispričala djevojkama koje su duže od mene u poslu, smijale su se što to smatram strašnim i rekle da me tek čekaju njegove ludosti i ludaci slični njemu. Brzo sam shvatila da su pričale istinu – objašnjava djevojka.

/srpskainfo/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.