October 16, 2018

Facebook muči korisnike koji žele da odu?

Facebook muči korisnike koji žele da odu?

Oko milion korisnika je napustilo Facebook u poslednjem „talasu odlazaka“, a najveći broj njih otišao je zbog agresivnih reklama, naveo je Metro.co.uk, koji dodaje da su mnogi od njih zastrašivani od strane najveće društvene mreže zbog svoje odluke da je napuste. Izveštaj je prvi objavio Bloomberg, navodeći da su korisnici dobijali neprijatne mejlove nakon što su dekativirali svoje Facebook profile.

Nekim korisnicima stižu konstantno mejlovi o tome šta su njihovi prijatelji lajkovali, koliko lajkova je podeljeno od kada su se „isključili“ ili razna druga obaveštenja u vezi sa prijateljima.

Drugim korisnicima stižu mejlovi upozorenja, koji navode da neko pokušava da im preotme profil i da je potrebno da se ponovo priključe na „Fejs“ kako bi proverili je li sve u redu.

Kako kažu pomenuti sajtovi nema ni govora o pokušaju preotimanja Facebook profila, nego je to samo taktika društvene mreže da povrati korisnike. Ipak, Facebook za Bloomberg tvrdi da „bombardovanje korisnika mejlovima nije taktika mreže da se oni vrate“.

Uvek nalazimo nove načine na koje korisnici imaju mogućnost da brže i lakše pristupe svojim nalozima, posebno ako se radi o obaveštenjima vezanim za njihove prijatelje, koja su stigla dok korisnici nisu bili na mreži“, navode iz Facebook-a.

Izvor:mondo

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.