Februar 08, 2019

FBI evakuisao opservatoriju: Pronašli dokaz o vanzemaljcima?!

FBI evakuisao opservatoriju: Pronašli dokaz o vanzemaljcima?!

Federalni istražni biro zatvorio je “Sanspot opservatoriju” u Novom Meksiku, a teoretičari zavjere preplavili su internet komentarima da su jedni razlog tome niko drugi do vanzemaljci.

Tvrde da je FBI to učinio u takvoj brzini da ni jedan drugi razlog ne može da bude u pitanju, te da to samo znači da su otkrili nešto o vanzemaljcima, piše Independent.

Navodi se da je zatvaranje ove opservatorije navelo da se brojni korisnici interneta zapitaju da li su istraživači otkrili nešto što nisu smjeli, a jedan “istaknuti Jutjub kanal” spekuliše da je opservatorija slučajno primjetila leteći tanjir.

Asocijacija univerziteta za astronomska istraživanja navodi da je “riječ o sigurnosnim problemima u opservatoriji u Novom Meksiku” i da je odlučeno da se privremeno napusti objekat kao mjera predostrožnosti, navela je opservatorija na Fejsbuku.

Dodali su i da sarađuju sa odgovarajućim organima vlasti, ali da u ovom trenutku ne mogu da daju detaljnije informacije.

“Nadamo se da će posjetioci moćo da nas posjete u narednim danima”, naveli su iz Opservatorije na Instagramu, a jedan korisnik te društvene mreže im je napisao:

“Zašto nam jednostavno ne kažete o čemu se radi”.

/glas/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.