October 17, 2018

/FOTO/ POLA BEOGRADA U BLOKADI,DOSTA VOZAČA SE ODAZVALO FACEBOOK POZIVU Sve stoji zbog poskupljenja benzina

/FOTO/ POLA BEOGRADA U BLOKADI,DOSTA VOZAČA SE ODAZVALO FACEBOOK POZIVU Sve stoji zbog poskupljenja benzina

Petak, popodnevni špic, čak 34 stepena u hladovini i protest zbog poskupljenja benzina doveli su do stvaranja izuzetno velikih gužvi na skoro svim gradskim saobraćajnicama u Beogradu, ali i u Pančevu.

Osim u širem centru srpske prijestonice, gužve su se stvorile i u prigradskim opštinama. Desetine automobila je zaustavljeno u Obrenovcu zbog čega je i ove došlo do otežanog ili potpuno zaustavljenog saobraćaja, prenosi Blic.

Blokade se šire gradom, a kako javljaju građani saobraćaj je obustavljen ili se odvija otežano na Novom Beogradu, u Ulici Milentija Popovića, na Pupinovom mostu, Konjarniku…

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Dragana Pećo@DraganaPeco

Vozači na Gazeli u znak zbog cene .

Tu je i audi Vlade RS.

– Plavi most je potpuno blokiran, ne može mu se prići ni sa jedne strane, Gazela je u pravcu ka Dušanovcu takođe blokirana, neko je zaustavio automobil nasred mosta i napravio haos – rekli su iz Žutog taksija.

Iz Bulevara oslobođenja, tramvajski saobraćaj je na ovom potezu u prekidu, sve stoji od Franša do Slavije, a ljudi masovno izlaze iz vozila i nastavljaju pješke u oba smera.

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Nekoliko desetina vozača parkiralo je svoje automobile nasred Slavije, odmah pored fontane, tako da se u ovom dijelu grada stvaraju velike gužve. Tu je nekoliko saobraćajaca, koji pokušavaju koliko-toliko da regulišu saobraćaj.

Oko Autokomande sve mili, stvorene su kolone u svim pravcima, a slična situacija je i na Gazeli, ali i kompletnom auto-putu od Tošinog bunara pa sve do Dušanovca.

– Do starog dijela grada je iz pravca Novog Beograda skoro nemoguće doći. Kilometarske su kolone ka Brankovom mostu – javlja reporterka Blica sa lica mjesta.

Sanja Kljajic@SSnajaKljajic

Beograd kod Sava centra. Vozači ipak stali u znak protesta.

Takođe, na opšte iznenađenje, velike gužve se stvaraju i na auto-putu u pravcu ka beogradskom aerodromu, a teško se prolazi i preko Pančevačkog mosta, pored Beogradskog sajma, Takovskom uzbrdo ka Skupštini Srbije…

Protest zbog poskupljenja benzina, koji je zakazan za 17 časova, doveo je do zatvaranja pojedinih saobraćajnica na Novom Beogradu, ali i u Pančevu. Pored Beograda saobraćaj je zaustavljen u Nišu, Kraljevu i Novom Sadu …

/srpskainfo/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.