October 17, 2018

FUDBAL FUDBALSKA REPREZENTACIJA DOBILA SELEKTORA Mladen Krstajić vodi “orlove” na Mundijalu

FUDBAL FUDBALSKA REPREZENTACIJA DOBILA SELEKTORA Mladen Krstajić vodi “orlove” na Mundijalu

Dosadašnji vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić vodiće “orlove” na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog leta.

Podsetimo, Krstajić je preuzeo “orlove” nakon Slavoljuba Muslina i vodio ih na azijskoj turneji, gde su naši fudbaleri pobedili Kinu (2:0) i remizirali sa Južnom Korejom (2:2).

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, ujedno i potpredsednik Stručnog odbora FSS-a Goran Bunjevčević, je potvrdio ovu informaciju:

“Krstajić je dobio naše poverenje da u narednom periodu zaključno sa Svetskim prvenstvom u Rusiji sa mesta selektora predvodi seniorski tim Srbije. O detaljima dogovora sa Krstajićem razgovaraćemo više po završetku praznika kada će biti organizovana i njegova promocija, negde u drugoj polovini januara. U svakom slučaju, izbor Stručnog odbora je definitivno Mladen Krstajić”, izjavio je Bunjevčević Tanjugu.

Predlog Stručnog odbora treba da potvrdi Izvršni odbor i predsednik FSS-a Slaviša Kokeza, a kako je Krstajić upravo bio njegov izbor za Muslinovog naslednika, više nema nikakve sumnje ko će voditi “orlove” u Srbiji.

Mladen Krstajić

Foto: FSS / PromoMladen Krstajić

Mladen Krstajić je rođen 4. marta 1974. godine u Zenici, gde je i počeo da se bavi fudbalu u redovima podmlatka Čelika. Profesionalna karijera ga je vodila od Sente, Kikinde, preok Partizana za koji je igrao od 1996. do 2000. godine, sve do Verderera, Šalkea i, ponovo, beogradskih crno-belih, u kojima je “okačio kopačke o klin” 2011.

Odmah posle igračke karijere preuzeo je funkciju sportskog direktora kluba iz Humske, na kojoj se zadržao šest meseci. U maju 2016. je postao novi predsednik Radnika iz Bijeljine, a od 2016. je bio u stručnom štabu Slavoljuba Muslina, koji je vodio “orlove” kroz mundijalske kvalifikacije.

Izvor: Blic

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.