August 07, 2020

Gmail uvodi opciju koju su svi dugo čekali

Gmail uvodi opciju koju su svi dugo čekali

Zakazivanje mailova unaprijed dosad je bilo moguće samo uz pomoć vanjskih aplikacija, a Gmail od sada tu mogućnost uvodi među svoje postojeće značajke, piše Verge.

Jednostavna za korištenje, Gmailova nova opcija korisnicima će omogućavati upravljanje i zakazivanje slanja poruka. To već sada možete isprobati u svega nekoliko klikova koristeći aplikaciju na mobitelu ili verziju na računaru.

Ako to radite na računaru, redoslijed radnji je sljedeći:

1. Otvorite novu e-poštu.

2. Kliknite na trokut uz plavu tipku “Pošalji”.

3. Odaberite neko od predloženih vremena ili kliknite na “Odaberi datum i vrijeme” kako biste unijeli željeno vrijeme slanja.

4. Kliknite na “Zakaži slanje”.

Kada je riječ o mobilnoj aplikaciji, koraci su isti, a samo jedna stvar je nešto drugačija – umjesto drugog koraka koji uključuje tipku Send potrebno je, pri otvaranju nove poruke, kliknuti na tri točkice u gornjem desnom kutu zaslona. Tada će vam se otvoriti opcije za zakazivanje vremena slanja koje ste predvidjeli.

Da biste uredno vodili evidenciju i raspored zakazanih mailova, Gmail je dodao novu mapu pod nazivom Schedules. Ako pak odlučite da neki od zakazanih mailova ne želite poslati, jednostavno uđite u mapu Schedules, otvorite poruku koju želite otkazati te odaberite Cancel. U tom slučaju, poruka će se vratiti u skice.

/radiosarajevo/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.