Govedarica i Ivanić neće na kafu sa Dodikom, opozicija večeras poziva na Trg Krajine

Govedarica i Ivanić neće na kafu sa Dodikom, opozicija večeras poziva na Trg Krajine

Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, je komentarišući poziv predsjednika SNSD-a Milorada Dodika na kafu, kazao da nema namjeru da sjedi i pije kafu sa njim.

“Dobili smo dopis. Nemam namjeru da sjedim i pijem kafu sa čovjekom koji je na vrhu režima i sa čovjekom koji je od SDS-a htio da napravi terorističku organizaciju”, rekao je Govedarica.

On je dodao da ni Mladen Ivanić, počasni predsjednik PDP-a i aktuelni član Predsjedništva BiH, takođe ne namjerava piti kafu sa Dodikom.

Govedarica je rekao da su imali sastanak Saveza za pobjedu, te da ovaj savez nastavlja sa radom i u postizbornim aktivnostima.

“Želimo da utvrdimo da je bila brutalna krađa. U odnosu na jučerašnji dan imamo 1.500 nevažećih listića”, rekao je Govedarica dodajući da će se vjerovatno broj nevažećih listića popeti na 50.000.

On je naglasio da Savez za pobjedu samo traži da se utvrdi istina i da sa pravom insistiraju na ponovnom brojanju glasova.

Na vanrednoj konferenciji za novinare zatim se obratio kandidat PDP-a  za skupštinu RS,Draško Stanivuković!

On je saopštio da kao izabrani poslanik sa najvećim brojem glasova u RS, neće ući u skupštinu RS, a sve dok se ne istraži krađa glasova,donese novi izborni zakon i utrvdi ko je ubio Davida Dragičevića.

On je pozvao građane da im se večeras pridruže na Trgu Krajine u Banjaluci!

/nezavisne-semberske/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.