August 06, 2020

Gradonačelnik poželio srećan polazak u školu prvacima u Janji

Gradonačelnik poželio srećan polazak u školu prvacima u Janji

 

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić prisustvovao je danas priredbi za đake-prvake u Osnovnoj školi „Meša Selimović“ u Janji, u koju je ove školske godine upisano 111 prvačića.
Ovom prilikom đaci prvaci su dobili prigodne poklone od učitelja, a stariji učenici su sa plesom i recitacijama poželjeli dobrodošlicu novim drugarima.
– Pohvalno je što svake godine ova škola priprema priredbu u znak dobrodošlice novih đaka, na zadovoljstvo đaka, nastavnika i roditelja. To je dobra prilika da se svi upoznaju i da na veseo i svečan način počne nova školska godina i novi period u životu ove djece – naveo je Mićić.
Gradonačelnik je podsjetio i da je Gradska uprava u prethodnih deset godina uložila preko 30 miliona konvertibilnih maraka u obrazovanje.
– Ove godine smo završili izgradnju novog objekta Osnovne škole „Vuk Karadžić“ na Ledincima i praktično svi osnovci sada imaju adekvatne uslove za školovanje. Takođe, ove godine počinjemo i izgradnju novog objekta Osnovne škole u Magnojeviću, čime ćemo zaokružiti unapređenje uslova za obrazovanje u našem Gradu – istakao je gradonačelnik Bijeljine, koji je poželio srećan polazak u školu svim đacima.
Na području Grada Bijeljina u novoj školskoj godini upisano je oko 900 đaka prvaka.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.