October 18, 2018

Gužve velike na putevima ali ne dramatične kako saopštavaju pojedini mediji

Gužve velike na putevima ali ne dramatične kako saopštavaju pojedini mediji

Pojedine agencije u posle podnevnim satima objavile su da je kolona vozila na Bregani i naplatnoj rampi Zagreb Istok duga 26 kilometara,pozivajući se pri tome na HAK.

Prenosimo vam stvarno stanje sa pomenutog pravca a dijaspori želimo dobrodošlicu kući!

“Zbog vrlo gustog prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pred naplatom Zagreb istok u smjeru Lipovca, kolona vozila je oko 1 km.
Pojačan je promet na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka te na gradskim prometnicama i obilaznicama.
 
Pojačan je promet vozila na većini graničnih prijelaza, na ulasku sa Republikom Slovenijom, a na izlasku sa Bosnom i Hercegovinom i Srbijom. Zbog većeg priljeva vozila na pojedinim graničnim prijelazima moguća su i duža čekanja pa korisnike molimo za strpljenje.”
Na graničnom prijelazu Bregana zbog vrlo gustog prometa i pojačanog nadzora sa slovenske strane čekanja su za osobna vozila prema Hrvatskoj oko 2 sata (kolona u Sloveniji je oko 4 km).
 
Pojačan je promet na pojedinim graničnim prijelazima s BiH na izlazu iz Hrvatske te na GP-ima Macelj, Bregana i Lupinjak sa Slovenijom na ulazu. Na pojedinim graničnim prijelazima zbog gustog prometa moguća su i duža čekanja od naznačenih pa vozače molimo za strpljenje i razumijevanje.
HAK/semberske.com

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.