October 20, 2018

Hercegnovljanske mažoretkinje u Bijeljini promovišu Festival mimoze

Hercegnovljanske mažoretkinje u Bijeljini promovišu Festival mimoze

 

Bijeljina će 24. januara biti domaćin mažoretkama „Karavana Mimoze“ iz Herceg Novog, koje će Sembercima predstaviti najpoznatiju turističku manifestaciju na crnogorskom primorju i defileu centrom Grada, uz muziku i ples, pozvati Bijeljince da od 2. do 28. februara posjete 49. Festival Mimoze u Herceg Novom.

Mažoretke će početi nastup u 11,00 časova ispred zgrade Gradske uprave i do 12,00 časova prodefilovaće Trgom kralja Petra I Karađorđevića. Pored atraktivne koreografije, mažoretke će građanima Bijeljine dijeliti i žuti cvijet po kojem Festival nosi ime.

– Nastup mažoretki će pratiti Gradska muzika i klovnovi i očekujemo da će u naš Grad ovaj karavan prenijeti vedrinu karnevala i duh Mediterana. Pozivamo građane Bijeljine da prisustvuju ovom događaju i pozdrave naše goste iz Crne Gore – poručili su predstavnici Turističke organizacije Grada Bijeljina.
Posjetu Karavana mimoze u Bijeljini organizuju Opština Herceg Novi, Turistička organizacija Herceg Novi, Javna ustanova kulture „Herceg fest“, Gradska muzika i mažoretke i NVO „Maškare“, u saradnji sa bijeljinskom Gradskom upravom Grada Bijeljina i Turističkom organizacijom Grada Bijeljina.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.