September 21, 2018

I vlast i opozicija: Nas je bilo više!

I vlast i opozicija: Nas je bilo više!

Protest i miting u Banjaluci, dan kasnije, vlast i opozicija tumače kao svoju veliku pobjedu. Zvaničnih podataka o broju okupljenih građana nema, pa i jedni i drugi licitiraju. SNSD je procijenio da ih je bilo više od 30.000.

Na opozicionu računicu da su u parku Mladen Stojanović okupili oko 18.000 ljudi, Milorad Dodik za Atv poručuje da je u opozicionim redovima bio evidentan izostanak građana.

“Falio im je samo jedan da ih bude 100.000. Toliko smo mi ustanovili da ih je bilo. Eto, to je to”, rekao je predsjednik Srpske.

Dodik tvrdi da je Republika Srpska pokazala da je slobodno i demokratsko društvo iako je, kako kaže, opozicija ponovo iznijela niz laži i optužbi. Za to vrijeme slegli su se i utisci u Savezu za promjene iz kojeg poručuju da nisu opozicija Republici Srpskoj već Miloradu Dodiku, a to su kažu juče i pokazali.

“Plašenja nisu uspjela, zastrašivanje nije uspjelo, ljudi su dali upozorenje da ovako viiše neće moći ići”, rekao je lider NDP-a Dragan Čavić.

Dok iz vladajućih redova poručuju da će se efekti održanih skupova tek pokazati u Savezu za promejene ni danas ne miruju. Zbog, kako kažu lažnih optužbi da su pojedinci iz Saveza za promjene primili novac od Soroš fondacije, od MUPa su danas zatražili istragu.

Protiv direktra i glavnog i odgovornog urednika i RTRS, glavnog urednika SRNE, urednika Informera, poratala Pres.rs. Spisak medija prošilrili su i sa imenima političara. Zbog, kako kažu, širenja laži traže istragu i protiv Nenada Stevandića i Luke Petrovića.

Izvor: ATV

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.