August 14, 2020

Igokea donirala kolica košarkaškom klubu invalida Bijeljina

Igokea donirala kolica košarkaškom klubu invalida Bijeljina

Košarkaški klub Igokea donirao je danas dvoja nova kolica, Košarkaškom klubu invalida “Bijeljina”, a dobili su ih Predrag Šarenac i Mihael Joksimović.

Kolica, koja su donacija Košarkaškog kluba Igokea, igračima je, uoči utakmice šampionata Republike Srpske u Banjaluci, uručio generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

-Prije dva mjeseca smo posjetili Košarkaški klub invalida u Bijeljini, razgovarao sam tada sa njima i dobio informacije da su im kolica trenutno najpotrebnija. Zaista mi je zadovoljstvo kada vidim koliko im ova donacija znali, a iskreno nisam ni imao osjećaj koliko im je to važno. Nećemo stati na ovome, stojimo na raspolaganju i drugim organizacijama ne samo iz sfere košarke – rekao je Dodik.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Igokea@BCIgokea

@bcigokea donirala je danas dvoja nova kolica koja je uručio generalni menadžer kluba Igor Dodik, KKI “Bijeljina”. @bcigokea neće se zaustaviti na ovoj donaciji, već će nastojati da pomogne i ostalim sportskim kolektivima, klubovima i organizacijama, poručio je Igor Dodik.

See Igokea’s other Tweets

Naredni korak generalnog menadžera Igokee Igora Dodika biće prijedlog na skupštini regionalnog takmičenja, čiji je on predsjedavajući, da se košarkaški klubovi invalida vrate u sistem takmičenja ABA lige.

-Mi ćemo sigurno pokrenuti pitanje uključivanja invalida u regionalnu ABA ligu i da se takmiče u sklopu istog sistema, da li ćemo uspjeti u tome vidjećemo – zaključio je generalni menadžer Igokee Igor Dodik.

/srpskainfo/

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

error: Kopiranje sadržaja je zabranjeno.