September 24, 2018

Incident u ŠTUTGARTU prilikom posjete Dodika i Cvijanovićeve, demonstranti tražili “PRAVDU ZA DAVIDA” /VIDEO/

Incident u ŠTUTGARTU prilikom posjete Dodika i Cvijanovićeve, demonstranti tražili “PRAVDU ZA DAVIDA” /VIDEO/

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijerka Željka CVijanović, izborni tandem Saveza nezavisnih socijaldemokrata za dvije najviše funkcije, suočili su se sa protestom na manifestaciji “Zavičajno veče” Republike Srpske u Štutgartu od građana koji traže “Pravdu za Davida”. Ova manifestacija održana je u organizaciji Predstavništva RS u tom gradu, a pored Dodika i Cvijanovića kao specijalni gost najavljen je pjevač Mitar Mirić.

U vrijeme kada je počelo obraćanje predsjednika Republike Srpske  neko od prisutnih je uzviknuo: “Ubili su Davida”, “Pravda za Davida”…

Uslijedilo je komešanje i reakcija obezbjeđenja koji su intervenisali, dok su pojedinci prkosno pokazali majicu na kojoj je pisalo “Pravda za Davida”. Obezbjeđenje je jedno lice izvelo, a drugi su dovikivali “Vi njega ne smijete gurati”.

Kako je to izgledalo pogledajte na nemontiranom snimku:

Ovo nije jedini maler, koji se desio na ovom putovanju predsjednika i premijerke Srpske.

Tokom dana, pred održavanje ove manifestacije u Štutgartu je reagovala čak i policija jer je političko djelovanje partijama koje nisu registrovane na teritoriji SR Njemačke strogo zabranjeno bez posebnih dozvola državnih organa, a to su upravo nezakonito radili aktivisti SNSD-a čiji najviši predstavnici Dodik i Cvijanović su još jednom zloupotrijebili funkcije koje obavljaju u Republici Srpskoj za stranačke interese.

BN TV

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.