October 17, 2018

“ISTORIJSKO POMIRENJE SA SRBIJOM” , Amerika će oprostiti Srbiji što ju je tukla

“ISTORIJSKO POMIRENJE SA SRBIJOM” , Amerika će oprostiti Srbiji što ju je tukla

Ne nije nastavak filma “Balkanski špijun”,ovakav predlog gledaoci su imali priliku uživo da čuju na Glasu Amerike.

Izvršni potpredsednik Atlanskog savjeta Dejmon Vilson za Glas Amerike kaže da se Atlantski savjet zalaže za unapredenje istorijskog procesa pomirenja sa Srbijom i da budu istinski posrednik u postizanju stvarnog napretka na politickom frontu – kada je riječ o dijalogu Beograda i Prištine.

Dalje dodaje da: “Postoji velika šansa za Srbiju, pod Vučićevim liderstvom, i SAD pod ovom administracijom, da pokušaju da dovedu do istorijskog pomirenja između dvije zemlje kojim se prepoznaje da ima mnogo više oblasti u kojima možemo da sarađujemo i da, što je očigledno u anketama i iz drugih izvora, biračko tijelo u Srbiji razumije da je budućnost u Evropi.”

Gospodin Vilson se zalaže da SAD “pomognu” da se privedu kraju razgovori sa Prištinom, da se unese određen osjećaj sigurnosti u taj odnos, ali i osećaj neminovnosti u pogledu budućnosti Srbije.

Atlantski savjet objaviće izvještaj o novoj američkoj strategiji za Balkan a u njoj se zalaže i za veće vojno prisustvo SAD u jugoistočnoj Evropi kao i za jače prisustvo u posredovanju između Beograda i Prištine!

Laički ili narodnim jezikom opisano strategija je otprilike ovakva,bombardovali jesmo,napravili smo štete par stotina milijardi,jesmo! Oteli deo teritorije,jesmo,al nam je neka žurba to sad da finiširamo.

Lepo rasporedimo trupe kod vas i pomirimo se i oprostimo vam što smo vas tukli.

Ništa od povrata otetog,ništa o kompenzaciji, ništa o šteti…

Naravno, između redova čitaj, zavadi se i sa familijom, širom i bližom a ako sve postignete navedeno uključićemo vas u našu familiju taman negde tamo pred ostavinsku raspravu.

Što bi rekao naš narod: “Jebe lud zbunjenog”.

Ko je ko, čućemo od Vučića!

semberske.com

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.